Fysisk butik öppen onsdag kl.12-17, torsdag-fredag kl. 12-18. Möte övriga tider efter överenskommelse

Startsida  ›  Övrigt  ›  Minneskort  ›  128 GB Lexar High-Performance 800x 120MB/s SDXC UHS-I V30
128 GB Lexar High-Performance 800x 120MB/s SDXC UHS-I V30
128 GB Lexar High-Performance 800x 120MB/s SDXC UHS-I V30

Beskrivning
Teknisk specifikation

Höghastighetsprestanda för att fotografera vardagliga äventyr Lexar High-Performance 800x SDHC/SDXC UHS-I-kort i BLUE-serien som är utformade för dina kompaktkameror, DSLR-kameror och HD-videokameror gör att du snabbt kan ta och överföra högkvalitativa foton i 1080p Full-HD- och 4K UHD-vzzzo2 med läshastigheter på upp till 120 MB/s1. Dessa klass 10-kort utnyttjar UHS-I-teknik för att leverera höghastighetsprestanda varje dag.

Fånga äventyr i 1080p Full-HD och 4K UHD-video Till alla äventyrslystna! Få ut det mesta av dina äventyr genom att utnyttja kraften och prestandan hos de här korten. Så oavsett om du använder en kompaktkamera, en DSLR eller en HD-videokamera kan du utnyttja de senaste foto- och videofunktionerna som finns tillgängliga för att ta bilder av hög kvalitet i fantastisk 1080p Full-HD- och 4K UHD-video.

Spara tid genom otroligt snabbare arbetsflöde Den höga hastigheten hos Lexar High-Performance 800x SDHC/SDXC UHS-I-kort i BLUE-serien påskyndar dramatiskt ditt arbetsflöde från början till slut så att du kan spara tid och återgå till fotograferingen.

Utformad för hållbarhet - vatten-, temperatur-, stöt-, vibrations- och röntgentålig Dessa kort ger den prestanda och hållbarhet du behöver för att fånga och lagra värdefulla data i en mängd olika element. Lexar High-Performance 800x SDHC/SDXC UHS-I Cards BLUE Series är noggrant testade och utformade för att vara vatten-, temperatur-, stöt-, vibrations- och röntgentåliga.

Noggrant testad Lexars produktdesign genomgår omfattande tester i Lexars kvalitetslaboratorier, anläggningar med mer än 1 100 digitala enheter, för att säkerställa prestanda, kvalitet, kompatibilitet och tillförlitlighet.

Artikelnummer:LSD0800128G-BNNNG

Standardvy | Byt till Mobil vy