Fysisk butik öppen måndag-fredag kl. 12.00-18.00. Möte övriga tider efter överenskommelse

Startsida  ›  Kameror  ›  Leica M | Analoga  ›  Leica MP 0.72, silver, kamerahus
Leica MP 0.72, silver, kamerahus
Leica MP 0.72, silver, kamerahusLeica MP 0.72, silver, kamerahusLeica MP 0.72, silver, kamerahusLeica MP 0.72, silver, kamerahusLeica MP 0.72, silver, kamerahus

Beskrivning
Teknisk specifikation

Mekanisk perfektion. Inget annat.

Leica MP är ett suveränt verktyg. Handgjorda, skapade för fotografen. Designad för att leverera det väsentliga. Fokuserad teknik för fokuserad fotografering, utan distraktion av automatisering. Det är för att ta bilder som bara en sann fotograf kan se, rama in och spela in. Inte ett snabbt kast, men kameran för en livstid.

Minimalisera till max

Reducerat till det absolut nödvändigaste är Leica MP intuitiv i drift men överlåter alla avgörande beslut och inställningar till fotografen. Det är det klassiska, rent mekaniska alternativet till Leica M6, en kamera som erbjuder extra komfort och hastighet med sin elektroniska slutare och bländarprioriterade mätsystem.

Klassiskt mekaniskt

Utvecklingen av Leica MP omfattar över 50 års erfarenhet. Det är den typiska mekaniska räckvidds-/sökarkameran. Det är en upplevelse du kommer att känna så fort du håller detta mästerverk i dina händer.

Alltid redo

Leica MP är alltid pålitlig. Den förlitar sig enbart på fotografens skicklighet och kan användas utan batterier. Den robusta kroppen klarar de tuffaste förhållanden. Och dess kontroller är helt i metall.

Artikelnummer:10301
Sensortyp:Film (24x36)
Upplösning:-
Sensorstorlek:-
Lågpassfilter:-
Bildformat:-
Bildfrekvens:-
Slutartider:1 s till 1/1000 s
Videoupplösning:-
Videoformat:-
Videohastighet:-
ISO-inställning:Manuell
WiFi:-
GPS:-
Minneskort:-
LCD-skärm:-
Storlek:138x38x77 mm
Vikt:578 g
Datablad (PDF):Leica MP 0.72

Standardvy | Byt till Mobil vy