Inget officiellt öppethållande i fysisk butik under juli. Kundmöten endast efter överenskommelse

Startsida  ›  Objektiv  ›  Leica SL-objektiv  ›  Leica APO-Summicron-SL 35 mm f/2,0 ASPH
Leica APO-Summicron-SL 35 mm f/2,0 ASPH
Leica APO-Summicron-SL 35 mm f/2,0 ASPHLeica APO-Summicron-SL 35 mm f/2,0 ASPHLeica APO-Summicron-SL 35 mm f/2,0 ASPHLeica APO-Summicron-SL 35 mm f/2,0 ASPH

Beskrivning
Teknisk specifikation

APO-Summicron SL 35 f/2 ASPH är SL-varianten av ett av Leicas mest klassiska objektiv. Det är med ett Leica Summicron 35-millimetersobjektiv som många av världens främsta fotografer tagit sina klassiska bilder. Detta nya SL-objektiv är dock helt nykonstruerat för att på bästa möjliga sätt stå i paritet med SL-kamerans sensor och generella egenskaper.Men precis som alla Leicas objektiv ger denna Summicron mycket hög skärpa över hela bildytan. Detta i kombination med färgåtergivningen ger bilderna den karaktäristiska "Leica-känslan".

Objektivet är det perfekta valet för exempelvis reportage, gatufoto, arkitektur och landskap. Många fotografer använder även en "Summicron-35:a" för porträtt då de vill fånga mer av omgivningen kring den som porträtteras. SL-versionen av objektivet har naturligtvis Leicas snabba och exakta Dual Synchro Drive-autofokus vilket kommer att uppsakattas inte bara av alla som vill fånga ögonblicket i flykten, utan också av de som väljer Leica SL-kameran som videokamera (eller en annan kamera med L-Mount).

APO-Summicron SL 35 f/2 ASPH är skyddat mot lättare regn, något som i sin tur också gör objektivet skyddat mot damm och smuts. Leicas Agua Dura-beläggning på objektivets linser ger dessutom ett extra skydd mot smuts och repor.

Se vidare under fliken "Teknisk specifikation"!

Artikelnummer:11184
Bildvinkel (diagonal, horisontell, vertikal):För 35 mm (24x36 mm): 63.4°/54.4°/37.9°
Optisk konstruktion:Antal element/grupper: 13 (5 asfäriska)/11Närgräns: 0,27 meter
Bländare:Med klickstopp och halva värdenMinsta bländare: 22
Bajonett:Leica L
Filtergänga:E67
Lens Hood:Ingår
Mått och vikt, med och utan motljusskydd:Längd: 102 mmDiameter: 73 mmVikt: 750 g
Datablad (PDF):APO-Summicron-SL 35/2,0 ASPH

Standardvy | Byt till Mobil vy