Stäng

Fraktfritt vid köp över 1 000 kronor! | Telefon: 08-660 20 08

Startsida  ›  Kameror  ›  Leica-kompakter  ›  Leica D-LUX Explorer Kit
Leica D-LUX Explorer Kit
Leica D-LUX Explorer KitLeica D-LUX Explorer KitLeica D-LUX Explorer KitLeica D-LUX Explorer Kit

Beskrivning
Teknisk specifikation

Snabb och mångsidig med ljustarkt objektiv
Objektivet på kompaktkameran Leica D-Lux är ett av de ljusstarkaste i denna kameraklass. Tillsammans med den stora bildsensorn (4/3) bildar objektivet en oslagbar kombination för alla dem som villa ha skarpa bilder ända upp i den högre ISO-klasserna. Eller enklare uttryckt: Med Leica D-Lux kan du ta bra, brusfria bilder i mycket svagt ljus. Och naturligtvis exceptionella bilder i bra ljus! Zoomobjektivets brännviddsomfårng, motsvarande 24-75 mm i småbildsformatet, gör kameran lämplig för all slags fotografi, från landskap och arkitektur till porträtt, reportage och extrema närbilder.

D-Lux sökare

Stor LCD-skärm och inbyggd sökare
Leica D-Lux har inte bara en stor LCD-skärm på baksidan, utan också en integrerad sökare. Du kan alltså hålla kameran intill ögat precis som kameror har hållits i över 50 år. Eller om du vill kan du komponera din bild med hjjälp av LCD-sökaren på kamerans baksida. Du avgör själv det sätt på vilket du vill fotografera.

Frys valfri bild ur 4K-filmen
Ibland är dock inte enskilda och separata bilder tillräckliga för att skildra vardagen eller en speciell händelse. Leica D-Lux är rätt kamera även för sådana tillfällen tack vare sina videomöjligheter. Du kan filma högupplöst ända upp till 4K-upplösning. Och visar det sig att du vill ha en stillbild ur den video du just filmat är det inte problem. Filmar du med 4K-upplösning kan du lätt ta ut enskilda bilder med hög kvalitet ur filmen.

WiFi och NFC
Självklart har en modern kamera som D-Lux såväl WiFi som NFC. Har du tillgång till ett trådlöst nätverk för dy lätt över dina bilder till en dator eller server. Har du möjlighet att använda NFC ansluter du kameran genom att lägga den intill datorn.

Leica D-Lux är rätt val
Är du ute efter en lite, smidig och kompakt kamera med hög bygg- och bildkvalitet är Leica D-Lux kameran som möter dina krav och önskemål. Tre års fabriksgaranti bidrar också till att göra denna kamera än mer attraktiv.

Artikelnummer:19133
Sensortyp:CMOS
Upplösning:12,8 megapixlar
Sensorstorlek:4/3-tum
Lågpassfilter:Ja
Bildformat:JPG, RA!W
Bildfrekvens:11 b/s
Slutartider:60 s till 1/4000 s
Videoupplösning:2160x3840, 1080x1920
Videoformat:MPEG-4
Videohastighet:24, 30, 60
ISO-inställning:100 till 25600
WiFi:Ja
GPS:Nej
Minneskort:SD
LCD-skärm:3 tum
Storlek:117,8x66,2x55,0 mm
Vikt:405 g (med batter)
Datablad (PDF):Leica D-Lux (109)

Standardvy | Byt till Mobil vy