Stäng

Fraktfritt vid köp över 1 000 kronor! | Telefon: 08-660 20 08

Startsida  ›  Kameror  ›  Leica M  ›  Leica M10-P, silver, kamerahus
Leica M10-P, silver, kamerahus
Leica M10-P, silver, kamerahusLeica M10-P, silver, kamerahusLeica M10-P, silver, kamerahusLeica M10-P, silver, kamerahus

Beskrivning
Teknisk specifikation

Baserad på Leica M10 är Leica M10-P den senaste modellen bland Leicas kameror med mätsökare. Den nya M10-P-modellen erbjuder alla de egenskaper som kännetecknar en modern mätsökarkamera från Leica. Den är diskret och har precis som hela Leica M-serien utvecklats med fokus på de väsentliga funktioner som efterfrågas av världens M-fotografer. Men Leica M10-P har också försetts med moderna funktioner som exempelvis en beröringskänslig LCD-skärm som möjliggör placering av skärpepunkten i LiveView-läget samt snabbare bläddring vid betraktade av tagna bilder. En annan nyhet är kamerans inbyggda vattenpass som minskar behovet av korringeringa av bilderna i redigeringen.

Slutaren i Leica M10-P är den tystaste som Leica hittills har byggt. Detta bidrar till att göra kameran ännu mer användbar i situationer där ljudet av kameror som exponerar kan vara störande. Leica M10-P har alltså en slutare som är tystare än de slutare som används i Leicas traditionella, analoga M-kameror för film. Vad som ytterligare bidrar till att göra Leica M10-P till en diskret kamera är den minimalistiska formgivningen. Kameran känns endast igen genom gravyren på ovansidan.

Leica M10-P är kompatibel med Leicas Fotoapp (Iphone och Android).

Utöver de nämnda nyheterna är Leica M10-P identisk med systermodellen Leica M10 och precis som den senare levereras den i två versioner, svart eller silver.

 

 

Artikelnummer:20022
Sensortyp:CMOS
Upplösning:24 megapixlar
Sensorstorlek:24x36 mm
Lågpassfilter:Nej
Bildformat:JPG, RAW (DNG)
Bildfrekvens:5 b/s
Slutartider:8 s till 1/4000 s
Videoupplösning:-
Videoformat:-
Videohastighet:-
ISO-inställning:100 till 50000
WiFi:Ja
GPS:Med Visoflex-sökare
Minneskort:SD
LCD-skärm:3 tum, TFT
Storlek:139x38,5x80 mm
Vikt:660g (med batteri)
Datablad (PDF):Leica M10

Standardvy | Byt till Mobil vy