Stäng

Fraktfritt vid köp över 1 000 kronor! | Telefon: 08-660 20 08

Startsida  ›  Kameror  ›  Leica M  ›  Leica M10-P, silver, kamerahus
Leica M10-P, silver, kamerahus
Leica M10-P, silver, kamerahusLeica M10-P, silver, kamerahusLeica M10-P, silver, kamerahusLeica M10-P, silver, kamerahus

Beskrivning
Teknisk specifikation

Baserad på Leica M10 är Leica M10-P den senaste modellen bland Leicas kameror med mätsökare. Den nya M10-P-modellen erbjuder alla de egenskaper som kännetecknar en modern mätsökarkamera från Leica. Den är diskret och har precis som hela Leica M-serien utvecklats med fokus på de väsentliga funktioner som efterfrågas av världens M-fotografer. Men Leica M10-P har också försetts med moderna funktioner som exempelvis en beröringskänslig LCD-skärm som möjliggör placering av skärpepunkten i LiveView-läget samt snabbare bläddring vid betraktade av tagna bilder. En annan nyhet är kamerans inbyggda vattenpass som minskar behovet av korringeringa av bilderna i redigeringen.

Slutaren i Leica M10-P är den tystaste som Leica hittills har byggt. Detta bidrar till att göra kameran ännu mer användbar i situationer där ljudet av kameror som exponerar kan vara störande. Leica M10-P har alltså en slutare som är tystare än de slutare som används i Leicas traditionella, analoga M-kameror för film. Vad som ytterligare bidrar till att göra Leica M10-P till en diskret kamera är den minimalistiska formgivningen. Kameran känns endast igen genom gravyren på ovansidan.

Leica M10-P är kompatibel med Leicas Fotoapp (Iphone och Android).

Utöver de nämnda nyheterna är Leica M10-P identisk med systermodellen Leica M10 och precis som den senare levereras den i två versioner, svart eller silver.


Med alla Leicas digitalkameror medföljer vid köp en tre månaders prenumeration på Adobe Creative Cloud Photography Plan (köparen har 30 dagar på sig att aktivera prenumerationen). I denna prenumeration ingår fullversioner av programmen Photoshop CC, Photoshop Lightroom CC och Photoshop Lightroom Classic CC. Dessutom ingår 20 GB molnbaserat lagringsutrymme för bilder. Efter tre månader kan man välja att fortsätta med prenumerationen (mer information finns på Adobes webbsajt).

[Om du besöker sajten med en mobiltelefon och vill se videofilmerna bättre, byt till "Standardvy" genom att klicka på länken längst ned på sidan.]

 

 

Artikelnummer:20022
Sensortyp:CMOS
Upplösning:24 megapixlar
Sensorstorlek:24x36 mm
Lågpassfilter:Nej
Bildformat:JPG, RAW (DNG)
Bildfrekvens:5 b/s
Slutartider:8 s till 1/4000 s
Videoupplösning:-
Videoformat:-
Videohastighet:-
ISO-inställning:100 till 50000
WiFi:Ja
GPS:Med Visoflex-sökare
Minneskort:SD
LCD-skärm:3 tum, TFT
Storlek:139x38,5x80 mm
Vikt:660g (med batteri)
Datablad (PDF):Leica M10

Standardvy | Byt till Mobil vy